Over ons

In de Naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle

De smeekbede is een krachtig wapen voor de moslim en daarom is deze website opgezet door moslims. De website bevat vele smeekbeden voor het dagelijkse leven, voor speciale gebeurtenissen of juist voor moeilijke momenten. De smeekbeden zijn allemaal gebaseerd op de Koran en de Soennah en de bronnen zijn er altijd bij vermeld, indien nodig. Wij hebben voor de smeekbeden vanuit de Soennah authentieke overleveringen gebruikt van onder andere Boekhaarie, Moeslim, At-Thirmidhi, Aboe Dawoed, Ibn Hibban, Al-Haakim, Ibn Maajah, Ahmed en An-Nasaa’i. Deze smeekbeden staan onder andere in citadel van de moslim.

Wij vragen Allah om dit werk gezegend te laten zijn voor ons allen en wij vragen Allah om het voor eenieder van ons van nut te laten zijn. Indien je ideeën, tips, opmerkingen, verbeteringen of iets dergelijks hebt, laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen het dan bekijken en indien nodig verbeteren of reageren. Alles is welkom, vooral verbeteringen. Immers, wij zijn niet feilloos, niemand van de mensen is dat, alleen Allah, de Verhevene is vrij van alle tekortkomingen en Zijn Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) is de beste leraar.

Heb je een vraag over onze site? Kijk dan eerst in deze lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Misschien staat je vraag en het antwoord er al tussen!